onsdag 27 april 2011

Helgen.

Jobbade långfredag och påskafton. Väldans lugnt i restaurangen.

Påskdagen och annandagen spenderades i Benestad. Som jag har saknat gården! Och vi hade inte kunnat önska oss bättre väder. Solsken och blå himmel. Love it!

Påskbuffé (icke traditionell, mamma Nerinas special), släkthäng med faster Birgit, kaffe och Dions vita chokladmoussekaka med hallonsås på gårdsplanen, Tysper och hans mamma tittade förbi, promenad ner i Fyledalen, yatzy, påskägg, vin och ost, och Phil Collins goes Motown.

Vi sov såklart över. Man sover så gott där fast man sover i våningsäng. Kanske är det Österlenluften... Frukost ute i solen. Solglasögon och en bok. Mini-konstrunda. Sju timmar senare hemfärd.

En mycket bra påsk!

Men....

Måndagnatt började Harley kräkas och maginfluensan var ett faktum... Tänk vinterkräksjukan fast på en hund... Vi sov inte särskilt mycket och veterinären fick uppsökas igår morse. Stackars lilla Harlequinn. Hon kräktes så mycket att hon fick upp lite blod. Just nu känns hon ganska pigg och har ätit en fiskbulle och två matskedar ris. Hon har också blivit ordinerad Pepcid. Låt detta passera quickly!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar